top of page
73A24B2B-9371-40A1-88E4-97CE4125FAA5kopi

Gaatjes schieten

Heel leuk een paar gaatjes (extra) in je oren! Of je nu je eerste gaatjes laat schieten, of komt voor een tweede of derde gaatje, het is misschien een beetje spannend, maar altijd leuk! Je bent van harte welkom bij Pracht om gaatjes in je oren te laten schieten.

 

Oorbellen zijn onze all time favoriete sieraden en we hebben ook enorm veel keuze. Je kunt ze altijd dragen en voor iedere gelegenheid of outfit is er een geschikt paar dat bij je past!

 

Kom gezellig bij ons binnenlopen en bezoek onze Prachtkelder, hier is een speciale plek ingericht om rustig gaatjes te kunnen schieten, dan zorgen wij ervoor dat je de deur uitgaat met een mooie earparty!

2 gaatjes inclusief oorbellen en verzorgingsmiddel €19,95

Wij schieten gaatjes van maandag t/m zaterdag (wanneer de drukte het toelaat).

Wij schieten gaatjes vanaf 12 jaar. Ben je jonger dan 16? Dan schieten wij alleen in het bijzijn van een ouder/voogd. 

Af en toe kan het te druk zijn voor het schieten van gaatjes. Mocht je zeker willen weten dat we tijd hebben, bel ons even op 030-2300617. 

Kies uit 1 van deze oorbellen

Bij het schieten van gaatjes ontstaat er een wondje in het oor. Daarom is het belangrijk dat er met een hypoallergeen materiaal geschoten wordt. Wij gebruiken hiervoor speciale knopjes van stainless steel. Deze moeten na het schieten 6 weken gedragen worden. Geef je nieuwe gaatjes dus echt de tijd om goed te genezen! 

Voor het schieten van onze gaatjes gebruiken wij een pistooltje. Hier bevestigen we de knopjes op. Voordat we de oorbellen in het oor schieten, maken we de oren eerst schoon. Vervolgens wordt er afgetekend waar de oorbellen gaan komen, zodat je zeker weet dat de plek goed is. Twijfel je over de plek, dan kan je het dan aangeven en wij denken natuurlijk altijd met je mee! 

Wanneer de plaatsing wordt goedgekeurd gaan we de oorbellen er in schieten. Dit doen we één voor één. Het schieten gaat heel snel en is zo gebeurd. Het kan daarna even gaan branden, maar dat is normaal.

ons systeem

Info gaatjes schieten

Verzorgingsmiddel

Genezing

Na het schieten is er een wondje ontstaan in het oor. Het is dus heel belangrijk om dat goed te verzorgen. Was altijd je handen voordat je de oorbellen of je oren aanraakt. Reinig de oorbellen 2x per dag. Doe twee druppels van het verzorgingsmiddel aan de voor- en achterkant van de oorbel en draai deze rond. 

 

Lichte gevoeligheid/roodheid kan optreden. Dit is een normale reactie en zal binnen 48 uur afnemen en verdwijnen. Mocht zich toch in enige vorm ongewenste pijn/zwelling/roodheid voordoen, dien je medisch advies in te winnen, alvorens je de oorbel gaat verwijderen.

 

Na het wassen van de haren met shampoo, reinig het oor met schoon water en reinig het daarna met het verzorgingsmiddel zoals hierboven beschreven. Dit geldt ook voor na het sporten of zwemmen. 

 

Ga niet onnodig aan de oorbellen zitten en druk het achterkantje niet te strak op de oorbel, hierdoor kan een ontsteking ontstaan. 

 

Het genezingsproces duurt ongeveer 6 weken. Hierna kun je de oorbellen verwisselen.

EARPARtY  INSPIRATIE
bottom of page