top of page

Retourbeleid WEBSHOP

Mocht de bestelling niet naar wens zijn, dan kun je het artikel binnen 14 dagen retour zenden. Dit kun je doen volgens de instructies op het retourformulier die je bij de bestelling ontvangt. Het retourformulier dient, volledig ingevuld, meegestuurd te worden in het pakket.

 

Aan het retourzenden zijn de volgende voorwaarden verbonden:​

  • De artikelen dienen onbeschadigd en in de originele verpakking te worden teruggestuurd, voorzien van originele labels/kaartjes.

  • Om hygiënische redenen kunnen oorbellen alleen geretourneerd worden in ongeopende verpakking.

  • Wij accepteren alleen correct verpakte verzendingen.

  • De artikelen dienen ongebruikt én ongedragen retourgezonden te worden.

  • De verzendkosten en het risico voor retourzendingen zijn voor eigen rekening. Artikelen ontvangen per aangetekende post, dien je ook aangetekend te retourneren.

  • Heb jij jouw artikel beschadigd ontvangen, of hebben wij jou het verkeerde artikel geleverd, dan zullen wij jou de verzendkosten achteraf vergoeden. 

  • In geval van retournering storten wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen retour.

henry-co-tqu0IOMaiU8-unsplash.jpg

Retourbeleid Fysieke winkel

Pracht.nl geeft in de fysieke winkel geen geld retour (dit staat op de aankoopbon). Je kunt het product wel omruilen voor iets anders, of het bedrag wordt op een giftcard gezet als er geen keus gemaakt kan worden. Producten die in de opruiming zijn gekocht kunnen niet geruild worden (dit staat op de aankoopbon). 

 

Als je spijt hebt van jouw aankoop kun je het product soms ruilen of teruggeven. Als je iets in een gewone winkel kocht, mag de verkoper kiezen of je het mag ruilen. Bij veel winkels mag je een aankoop binnen een bepaalde tijd ruilen. Maar dit mag niet altijd. In een gewone winkel is ruilen geen recht. De verkoper mag zelf kiezen of hij dat accepteert. Een verkoper is in een gewone winkel niet verplicht om een product terug te nemen als u het toch niet wilt hebben. (Bron: Consuwijzer.nl)

Bij de start van Pracht.nl in 2006 gaven wij bij retouren altijd geld terug. Toen we ontdekten dat een sieraad voor een feestje werd gekocht en daarna weer werd teruggebracht hebben we besloten met deze service te stoppen. 

Dank voor uw begrip.

Pracht.nl

bottom of page