Onze merken

Onze collectie sieraden en accessoires is zeer uitgebreid, het is bij Pracht net of je een schatkamer binnenstapt, je weet niet wat je ziet! Zoals je kunt zien op deze site hebben we veel verschillende merken. Ieder merk heeft zijn eigen uitstraling en samenstelling van materialen. We hebben altijd een ruime collectie van de merken, maar mochten we iets niet op voorraad hebben, kunnen we altijd proberen het voor je te bestellen.

Bij de meeste merken wordt er gewerkt met echt zilver, zilver goud verguld, stainless steel, en overige nikkelvrije metalen. Zoetwaterparels en fraaie half edelstenen maken een groot deel van de sieraden bijzonder in uitstraling. Ook wordt er gewerkt met raisin, dit is een gegoten kunsthars, waardoor ieder exemplaar uniek is en het heel prettig draagt omdat het licht in gewicht is en kunnen er met dit materiaal vele mooie kleuren gecreëerd worden, het prachtteam kan jou er alles over vertellen.

Bij aankoop van een sieraad krijg je een draag en verzorgingsadvies mee, als je dit in acht neemt heb je lang plezier van je aankoop.