Pandje Prachtjpg.jpg

Pracht aan

de Gracht

Veel Utrechtse fans komen shoppen bij Pracht, maar ook vanuit het hele land en ver daarbuiten komen dames en heren bij ons langs. Dit pareltje aan de Oudegracht kun je niet zomaar voorbij lopen, Pracht is gevestigd in een monumentaal karakteristiek pandje met klokgevel!

Kom je voor een cadeautje, verwennerij voor jezelf of wil je een feestelijke outfit compleet maken, het enthousiaste Pracht-team staat altijd voor je klaar om met je mee te denken en te adviseren. De heren worden natuurlijk niet vergeten, ook voor hen zijn er mooie stoere collecties.

Achter in de winkel kun je naar beneden waar je de Pracht werfkelder kunt bewonderen, hier schieten we ook gaatjes in alle rust en je vindt er leuke sieraden, kleding, tassen horloges en mooie sjaals.

Schermafbeelding 2021-02-22 om 12.29.19.

Onze Giftcard kun je vanaf €10,00 in ieder gewenst bedrag kopen en ook deze wordt net als alle cadeautjes heel mooi verpakt met een extraatje erbij! Je kunt de giftcard in de winkel kopen en online, de giftcard is op dit moment alleen in de winkel te besteden. Met een cadeau van Pracht kun je voor de dag komen en maak je iedereen blij.

 

Kom je vaker bij ons in de winkel? Vraag dan naar onze membercard en spaar voor korting op het hele assortiment.

Like ons ook op Facebook of volg ons op Instagram, zo blijf je altijd op de hoogte van alle nieuwe items en kun je meedoen aan winacties.

 

Kom de vele sieraden en overige mooie accessoires maar eens bekijken, laat je verrassen, wij weten zeker dat er wat voor jou bij zit, tot snel!

 

Liefs, het Pracht-team.

AfterlightImage[2].jpg