Veel Utrechtse fans, maar ook vanuit het hele land en ver daarbuiten komen dames en heren hun favoriete sieraden bij Pracht.nl shoppen. Dit pareltje aan de Oudegracht kun je niet zomaar voorbij lopen, een monumentaal karakteristiek pandje met klokgevel!

Kom je voor een cadeautje, verwennerij voor jezelf of wil je een feestelijke outfit compleet te maken, het enthousiaste Pracht-team staat altijd voor je klaar om met je mee te denken en te adviseren. Ook de heren worden niet vergeten en zijn er voor hen mooie stoere collecties. Achter in de winkel kun je naar beneden en de Pracht werfkelder bewonderen, daar schieten we ook gaatjes in alle rust en vind je er leuke sieraden, kleding, tassen horloges en mooie sjaals.

 

Onze Giftcard kun je vanaf 10,00 in ieder gewenst bedrag kopen en ook deze wordt net als alle cadeautjes heel mooi verpakt met altijd een extraatje erbij!

 

Met een cadeau van Pracht kun je voor de dag komen en maak je iedereen blij.

 

Kom je vaker bij ons in de winkel? Vraag dan naar onze membercard en spaar voor korting op het hele assortiment.

 

Like ons ook of Facebook of volg ons op Instagram, zo blijf je altijd op de hoogte van alle nieuwe items die we binnen krijgen en kun je meedoen aan winacties.

 

Kom de vele sieraden en overige mooie accessoires maar eens bekijken, laat je verrassen, wij weten zeker dat er wat voor jou bij zit, tot snel!

 

Liefs, het Pracht-team.

Pracht aan de Gracht

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

  • Instagram
  • Facebook