Utrecht, zo’n mooie stad in het midden van het land moet je gezien hebben. Met zijn ruim 350.000 inwoners is Utrecht de vierde grote stad van Nederland. Het nieuwe en indrukwekkende station en de nieuwe grote parkeergarage onder winkelcentrum Hoog Catharijne The Mall zorgen voor een goede bereikbaarheid van het centrum van Utrecht. 

Al wandelend door het centrum van Utrecht kom je langs vele historische gebouwen, hofjes en straatjes. De sfeer in het oude centrum is ontspannen en gezellig en het winkelaanbod is zeer divers en uitgebreid.

In de voor Utrecht zo unieke werven en werfkelders, gelegen aan de diverse grachten, vind je veel gezellige horeca en aparte bedrijfjes.

Pracht.nl bevindt zich aan DE gracht van Utrecht, namelijk: de ‘Oudegracht’ en is het kleinste pandje dat hierlangs staat. Ons pandje, met de karakteristieke klokgevel, valt op door het kleine formaat tussen alle grote panden aan de Oudegracht en het feit dat het huisje een beetje (erg) scheef staat. 

 

Tijdens de feestdagen wordt onze winkel altijd opvallend versierd met een reusachtige kerstkrans die verlicht is met wel honderden lampjes!

 

Pracht.nl is zeven dagen per week geopend en de deur staat altijd open! Wees welkom!

                                            Utrecht

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

  • Instagram
  • Facebook
0