top of page

Utrecht

In Utrecht vindt je aan de Oudegracht het leukste sieraden winkeltje van het Nederland. Utrecht is een prachtige stad in het midden van het land die je gezien moet hebben. Met zijn ruim 350.000 inwoners is Utrecht de vierde grote stad van Nederland. Het nieuwe en indrukwekkende station en de grote parkeergarage onder winkelcentrum Hoog Catharijne “The Mall” zorgen voor een goede bereikbaarheid van Utrecht en het centrum.

image00006_edited.jpg
image00017.jpeg

Al wandelend door de binnenstad van Utrecht kom je langs vele historische gebouwen, hofjes en straatjes. De sfeer in het oude centrum is ontspannen en gezellig en het winkelaanbod is zeer divers en uitgebreid.

In de voor Utrecht unieke werven en werfkelders, gelegen aan de diverse grachten, vind je veel gezellige horeca en aparte bedrijfjes.

Pandhof Domkerk Utrecht

Pracht.nl bevindt zich in het kleinste pandje aan de Oudegracht van Utrecht. Ons pandje, met de karakteristieke klokgevel staat een beetje scheef en valt op door het kleine formaat tussen alle grote panden.

 

Tijdens de feestdagen wordt onze winkel altijd opvallend versierd met een reusachtige kerstkrans die verlicht is met wel honderden lampjes!

 

Pracht.nl is zeven dagen per week geopend en de deur staat altijd open! Wees welkom!

pandje_edited.jpg
IMG_3115.jpeg
image00016.jpeg
image00005.jpeg
image00001.jpeg
image00002.jpeg
IMG_0529.HEIC
bottom of page