top of page

Ons team

Super leuk als je onze winkel komt bezoeken, wij als Prachtteam staan voor je klaar, denken met je mee en proberen je zo goed mogelijk te adviseren bij het vinden van jouw perfecte Pracht aankoop! We pakken je cadeau mooi in met een krul en een veer, je zult blij de deur uitgaan en je kunt hier zeker mee voor de dag komen en jezelf of een ander blij maken.

IMG_9918_edited.jpg

Corien

Al 17 jaar run ik samen met mijn zusje Barbara en ons team met heel veel plezier de winkel Pracht aan de Gracht, iedere dag is weer een feestje! Het is fantastisch om op zo’n prachtige plek in de gezellige binnenstad van Utrecht met zoveel mooie sieraden en accessoires te mogen werken. Ik vind het fijn om collecties samen te stellen voor onze klanten, of mijn best te doen om aan de wens van een klant te kunnen voldoen. Presenteren en etaleren doe ik graag, de mensen adviseren en blij de deur uit zien gaan geeft me veel voldoening.

IMG_9866_edited.jpg

Barbara

In 2006  ben ik, samen met mijn zus Corien, Pracht.nl gestart. Nu 17 jaar later zijn we een begrip in Utrecht en daar ben ik best trots op!  Onze winkel is gevuld met mooie merken sieraden en het is heel fijn om klanten te adviseren en ze blij te maken met een mooie aankoop! Het fotograferen voor onze Social media vind ik heel leuk om te doen, en op deze manier kunnen we iedereen betrekken bij onze mooie winkel in hartje Utrecht!

IMG_9880_edited.jpg

Sophia

Bij Pracht.nl is het altijd een feestje om te werken. We hebben een heel gezellig team, maar daarnaast is het ook erg leuk om klanten te helpen bij het vinden van het perfecte sieraad. Naast dat ik veel op de winkelvloer sta, houd ik me ook bezig met de grafische uitingen van Pracht. Zo zorg ik ervoor dat alles op elkaar afgestemd is om net even die extra Pracht-beleving te geven! 
Ons unieke pandje is de eyecatcher van de Oudegracht en dat maakt werken bij Pracht.nl nog specialer!

IMG_9847_edited.jpg

fleur

Sinds de zomer 2020 werk ik bij Pracht en ik heb het erg naar mijn zin. Het is ontzettend leuk om klanten te adviseren bij het maken van hun keus en dat vervolgens mooi in te pakken.Ondanks dat ik erg druk ben met mijn studie probeer ik zoveel mogelijk mee te helpen bij Pracht. Het is heel bijzonder en gezellig om samen te werken met mijn nichtje in de winkel van mijn moeder en tante.Voorheen heb ik ook nog andere baantjes gehad maar nergens was het zo leuk als bij Pracht.

PHOTO-2022-05-17-15-20-39.jpg

Isabella

Mijn naam is Isabella en ik ben 19 jaar. Sinds 2022 werk ik bij Pracht.nl Ik werd gelijk met open armen ontvangen. Ik heb 4 jaar bij verschillende kledingwinkels gewerkt en werk nu voor het eerst in de sieraden. Ik vind het geweldig! Elke dag ga ik met veel plezier naar werk en vrolijk naar huis.

b7710505-6e2d-4d87-8ab8-9f370554a331.jpg

Fleur

Sinds 2021 ben ik onderdeel van het Pracht-team. Het is ontzettend leuk om samen met de klant te kijken naar een persoonlijk en passend sieraad, om hen vervolgens blij de deur uit te zien gaan. Naast het helpen in de winkel ben ik ook regelmatig in de Prachtkelder te vinden om mij bezig te houden met het schieten van gaatjes. Hoe een nieuw paar gaatjes iemands dag kan maken vindt ik fantastisch om te zien! De werkzaamheden in combinatie met een gezellig, gedreven team in het mooiste pandje van Utrecht maakt werken bij Pracht.nl voor mij de perfecte baan.

WhatsApp Image 2022-06-14 at 7.58.53 PM.jpeg

INDY

Ik werk sinds een klein jaartje bij Pracht en ik heb het heel erg naar mijn zin! Ik vind het leuk om klanten te adviseren van onze mooie sieraden. Ik ga met veel plezier naar mijn werk toe!

d438a281-f4aa-4679-becf-1a38638cfc81.jpg

COCO

Samen met een heel leuk team werk ik bij Pracht, waar ik voor de zomer ontzettend warm ben ontvangen. Ik heb nooit eerder in een winkel gewerkt, maar het bevalt me erg goed. Zo vind ik het erg leuk om samen met de klant op zoek te gaan naar een mooi sieraad als cadeau, of voor hun eigen collectie. Ik werk bij Pracht naast mijn studie en ik ga er altijd met veel plezier naar toe!

image00018_edited_edited_edited.jpg
bottom of page