Ons team

Super leuk als je onze winkel komt bezoeken, wij als Prachtteam staan voor je klaar, denken met je mee en proberen je zo goed mogelijk te adviseren bij het vinden van jouw perfecte Pracht aankoop! We pakken je cadeau mooi in met een krul en een veer, je zult blij de deur uitgaan en je kunt hier zeker mee voor de dag komen en jezelf of een ander blij maken.

Corien

Al 14 jaar run ik samen met mijn zusje Barbara en ons team met heel veel plezier de winkel Pracht aan de Gracht, iedere dag is weer een feestje! Het is fantastisch om op zo’n prachtige plek in de gezellige binnenstad van Utrecht met zoveel mooie sieraden en accessoires te mogen werken. Ik vind het fijn om collecties samen te stellen voor onze klanten, of mijn best te doen om aan de wens van een klant te kunnen voldoen. Presenteren en etaleren doe ik graag, de mensen adviseren en blij de deur uit zien gaan geeft me veel voldoening.

Sophia

Barbara

In 2006  ben ik, samen met mijn zus Corien, Pracht.nl gestart. Nu 14 jaar later zijn we een begrip in Utrecht en daar ben ik best trots op!  Onze winkel is gevuld met met mooie merken sieraden en het is heel fijn om klanten te adviseren en ze blij te maken met een mooie aankoop! Het fotograferen voor onze Social media vind ik heel leuk om te doen, en op deze manier kunnen we iedereen betrekken bij onze mooie winkel in hartje Utrecht!

Linda 

Bij Pracht is het altijd een feestje om te werken. We hebben een heel gezellig team, maar daarnaast is het ook erg leuk om klanten te helpen bij het vinden van het perfecte sieraad. Naast dat ik veel op de winkelvloer sta, ben ik ook bezig met social media en het ontwerpen van bijvoorbeeld posters en kaarten. Dat vind ik ook super leuk om te doen, omdat dat net even een extra Pracht-beleving geeft aan klanten.

Ons unieke pandje is de eye-catcher van de Oudegracht en dat maakt werken bij Pracht nog specialer!

Mijn avontuur bij Pracht begon in 2013. Ik werkte naast mijn studie bij Pracht met heel veel plezier. Ook na mij studie ben ik bij Pracht gebleven en ben ik mij meer gaan richten op de fotografie en de website van Pracht. Nu een paar jaar later werk ik als freelancer voor Pracht en heb ik onder andere deze website gemaakt. Je kunt mij af en toe ook nog vinden in de winkel, want een praatje maken met onze klanten en adviseren van de juiste sieraden blijf ik graag doen! 

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

  • Instagram
  • Facebook
0